עשיתי בדיקת MRI של הברך במטרה לשלול קרע בLM

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/05/2012 | 19:24 | מאת: רקדנית

עשיתי בדיקת MRI של הברך במטרה לשלול קרע בLM לאחר פציעה סיבובית בברך. הדבר היחיד שעלה בתוצאות הוא מעט נוזל יתר מפרקי ובבורסה SP.... להלן התוצאות: 1. אין עדות לשינויים מלשד המבנים הגרמיים 2.לא הודגמו שינויים פתולוגים בגומה האחורית 3.הרצועות הצולבות ללא שינויים פתולוגיים. 4.אין לראות שינויים בגידים קוואדריצפס ופטלרי. 5.הרצועות הקולטרליות ללא שינויים פתולוגים 6.מניסקוס מדיאלי ולטרלי ללא שינויים פתולוגיים 7. מעט נוזל יתר מפרקי ובבורסה SP אני רקדנית פלמנקו ומורה לריקוד,בחודש וחצי האחרון לא רקדתי מחשש לקרע במניסקוס,האם כעת מותר לי לחזור לרקוד???? יש לי תור למומחה ספורט וברכיים בהדסה רק ב30 לחודש והייתי רוצה לקבל איזשהוא הסבר כעת בנוגע לממצאיי הבדיקה ומה עושים הלאה...אני אודה לך מאוד!!!

שלום רב החלטה לגבי טיפול ניתן לאחר בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה ממצאי בדיקתך נראה מעט נוזל יתר מפרקי ובבורסה SP, SP משמעו סופרה פטלרי (מעל לפיקה), יכול להיות ומדובר בגירוי דלקתי מקומי, אך כאמור אחר הבדיקה שלך במרפאה יכלו הרופאים שיבדקו אותך לאושש את האבחנה על פי ממצאי הבדיקה ולעזור לך בטיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים