מכשיר התומך את פיקת הברך בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/05/2012 | 02:44 | מאת: יוני

שלום רב, שאלה בבקשה... אני מעוניין לקנות משהו שיתמוך לי בעיקר בפיקה של הבדרך בזמן שאני עושה תרגילים בעמידה ומופעל לחץ על הברכיים , אני יודע שאני יכול למצוא בחנות של אורתפשיה אבל יש כ"כ הרבה מוצרים לברכיים, איך אדע מה הכי מתאים לתמיכת הפיקה של הברך בזמן מאמץ בעמידה וכשאני מתכופף קצת ועושה SQUAT? אשמח להמלצה אם אפשר תודה רבה

שלום רב עליך לפנות ליעוץ רפואי לשם התאמת אביזר בשבילך על פי ממצאי הבדיקה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים