שבר בסמפיסיס פוביס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/04/2012 | 23:50 | מאת: ליאת

שלום רב אימי שברה את הסימפיסיס פוביס לפני שבוע.מתהלכת בבית עם כאב וצליעה.האם מותר לה לצאת מהבית או שעדיף לנוח ע"מ שהשבר יתאחה כמה שיותר מהר?האם הליכה מזיקה לאיחוי? סובלת מאוסטופורוזיס וקיים שבר ישן באישיום שלא התאחה. תודה

שלום רב לשם חוות דעת יש צורך בבדיקה והתרשמות מהצילומים לכן אסייג מראש את תשובתי, נראה שמי שראה את הצילומים ובדק את אימך יכול לענות על שאלותיך באופן כללי באם אין השבר אינו מערב אזור נושא משקל בעצמות האגן ניתן לדרוך דריכה מלאה, אך כאמור יש צורך להתרשם מהצילומים ולשפוט אותם בהקשר לבדיקה הפיסיקלית בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים