שינויים פוסט טראומטיים תוך מפרקים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/04/2012 | 21:32 | מאת: יניב

שלום לאחרונה נבדקתי אצל רופא, הוא אמר לי שגם לאחר ניתוח יש סיכוי לשינויים פוסטטראומטיים תוך מפרקים - אני לא ממש מבין מה זה השינויים אללו??? וגם אני לא ממש מבין מה בסיכויים לשינויים האלו??? אשמח לתשובה

שלום רב לפי מה שכתבתה אין מספיק מידע , נראה לנכון לכוון אותך לאורטופד שבדק אותך, מכיוון שהוא מכיר את הממצאים הפיסיקליים שלך מכיר הוא את הצילומים ואת ההיסטוריה הרפואית שלך, יכול הוא להסביר לך איזה ניתוח הוא מתכוון, ולפי זה ניתן לברר למה הוא התכוון בברכה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים