כאבים בפיקת הברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/03/2012 | 09:29 | מאת: רון

שלום. פעם לבני כאב הפיקה בברך, לא ממש טיפלנו בזה ועבר לו לבד. היה לו עדיין כאבים אבל חלשים מאוד שלא הפריעו לו. לבני לפני כמה ימים אחרי משחק (בני בן 13 וחצי) התחיל פיתאום אחרי המון זמן שלא היו כאבים חמורים בכלל, להיתפתח ועכשיו כואב לו, הוא יכול ליישר את הברך, אבל להרים אותה שהוא מיישר בשכיבה, או בישיבה לא ממש מצליח, מקווה שהבנת למה שאני מיתכוון. הוא יכול לרוץ אבל כואב לו קצת. בבקשה עזרה בני רוצה לחזור לשחק במיטבו. תודה

שלום רב עליך לפנות עם בנך לאורטופד ילדים לשם בירור בדיקה והמשך בירור בגילאים הללו יכול להיות ומדובר בעומס על לוחית הצמיחה של מקום שנקרה טיביאל טוברוסיטי- דבר זה נקרה אוסגוד שלטר, אך כאמור עליך לפנות ליעוץ אורטופד ילדים לשם המשך בירור בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים