ברך עקומה...

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/01/2012 | 14:46 | מאת: חייל...

שלום עברתי פציעה בברך ועשיתי mri כשלוש חודש אחרי הפציעה ראו שיש לי רק מתיחה ברצועה עכשיו הברך(הפיקה) נשארה עקומה ועדין יש לי כאבים הכאבים יכולים להיות מזה שהברך ,פיקה עקומה?! כיצד אפשר לטפל בזה?!

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להסיק מה הבעיה, אם קימת חוסר יציבות של רצועות הברך ניתן יהיה להדגים זאת בבדיקה ברוב במקרים נראה לי לנכון לכוון אותך לבדיקה אצל אורתופד צבאי, אני בטוח שיוכל הוא לעזור לך, האורתופד בצבא יוכל על פי הבדיקה לכוון אותך לבדיקות התאימות, ולתכנן את הטיפול ואם יש צורך אף להפנות אותך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים