נפיחות קלה בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/01/2012 | 12:45 | מאת: אילן

כתוצאה מתרגילי פיסיותרפיה של ברך ימין, בעת ביצוע בי לטרלי, החלה תחושה אי נוחות בברך שמאל מזה שבוע. אתמול הבחנתי כי ישנה נפיחות בצד הפנימי המדיאלי של הברך מעט מעל הפיקה. קראתי כי יש לקרר עם קרח 15 דקות מספר פעמים ביום. אני עושה זאת 4 פעמים ביום. מה עוד יש לעשות?

שלום רב עליך לפנות ליעוץ אורטופדי שלם אבחון הבעיה באופן כללי הטיפול בפציעות הטיפול הינו RICE REST מנוחה ICE קירור מקומי COMPRESSION חבישה אלסטית ELEVATION הרמת הגפה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים