כאבים במפרק

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/12/2011 | 19:18 | מאת: orin

שלום, עברתי אורטוסקופיה בברך ימין בגין פגיעה במינסקוס לפני כ 3שנים.בניתוח נצפה גם קרע חלקי ב ACL שלא טופל .כעת כאבים ממוקדים בקדמת ברך ימין באזור המפרק כלומר בחיבור שבין הברוך והשוק ( אזור הפצעים הניתוחיים של האורטוסקטפיה).כאשר לוחצים באזור הזה אני חש כאב.במצב מנוחה כמעט ואין כאבים אך כאב מתגבר בריצה או הליכה מהירה למעשה איני יכול לרוץ כלל. שאלותי: 1.האם הקרע החלקי ב ACL יכול להיות מתורגם לכאב במפרקים כמתואר.?מה יכול להיות מקור אפשרי לכאב כזה? 2.מהם הצילומים הנדרשים להערכתך לאיבחון מקור הכאב? סליחה על הבילבול בשאלות ותודה מראש

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה, יש צורך ביעוץ/בדיקה אורטפדית לשם תכנון המשך הבירור בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים