תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/12/2011 | 16:48 | מאת: שרה

שלום רב, עקב כאבים במפרק ירך שמאל נשלחי ל-MRI של פרקי ירכיים ולהלן התוצאות: מודגם נגע ציסטי תת קורטיקלי בקוטר8 מ"מ באספקט הקידמי של האצטבלום הימני עם דלדול של הסחוס המכסה בסמוך. אין עדותל-AVN בראשי הפמור. לא הודגמו בצקות לישדיות או שברים. ראשי הירכיים מודגמים בעמדה תקינה. מודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית דו-צדדית. מודגם בהיקף שריר הוסטוס הלטרלי בהיקף הירך השמאלית המקורבת תהליך אליפטי במראהו בקוטר 1.2 ס"מ במישור הקורונאלי ובגוב 3.2 ס"מ בעל אותות הדומים לרקמת השומן בכל תהודות, העובר דיכוי שומן הומוגני ומתאים במאפיניו לליפומה - דרוש המשך מעקב. המבנים הנוירו-וסקולריים מודגמים שמורים. יש לי תור לרופא רק בעוד 10 ימים, מה אומרות התוצאות בעברית פשוטה? תודה

שלום רב פענוח בדיקות הדמיה נעשה לאחר עיון בבדיקות ההדמיה ובהתאם לממצאים הפיסיקליים וההיסטוריה הרפואית עליך לפנות ליעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים