כאבים בבירכים ובעצמות האגן

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/12/2011 | 19:30 | מאת: רחל

בצילום אגן יששינויים אוסאוארטרוטיים קלים בפרקי הירכיים ובמפרקים ההסקרואלייקאליים.בצילום בירכיים יש שינוים אוסטאוארטרוטיים קלים בצורת אוסטאופיטים מרגינאליים אני מאוד סובלת מהבירכיים לאחרונה נישמעים הרבה קליקים כשאני יושבת וכשאני עומדת מה הטיפול שאני צריכה לעסות

שלום רב יש צורך ביעוץ אורטופדי לשם הערכת הממצאים ולשקול בדיקות הדמיה בהתאם ציטוט מפרסומים קודמים – אם מדובר בשחיקת מפרק הברך(אוסטאוארטריטיס), אזי שחיקת מפרק הברך הינה מחלה אשר משפיעה על חייהם ועל איכות חייהם של אנשים רבים ברחבי העולם. מכיוון שאצל מרבית האוכלוסייה עיקר הכוחות בברך עוברים בצד הפנימי של הברך, זה המדור אשר נתון תחת עומסים רבים יותר ולכן הוא נשחק בתחילה. בדיקות הדמיה(צילומי ברכיים בעמידה) עוזרות לאושש את האבחנה בנוסף לקבלת היסטוריה רפואית מפורטת הקישור הינו מאמר מפרי עיטי המתמצת את האבחון והטיפול בשחיקה של מפרק הברך http://www.doctors.co.il/ar/10919/טיפולים+בשחיקת+מפרק+הברך ניתן להתעדכן במאמר ב FACEBOOK תחת ד"ר בנימין בנדר www.facebook.com/drbenderbenjamin בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים