בלוטה מאחורי הברך וכאבים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/11/2011 | 11:16 | מאת: גל

מזה זמן סובלת מכאבים מאחורי הברך במיוחד לאחר קיפול ארוך של הרגל ובפרט בערב. ממש לאחרונה בעקבות כאב חזק מהרגיל שמתי לב לנוכחותה של בליטה (מעין הר קטן) מאחורי הברך. רופא אורטופד חשד בהמצאותה של ציסטה בייקר אך הדבר נשלל באולטראסאונד, כששם נמצא כי אין עדות לשק נוזלים ולפגיעה בשרירים, רופא המשפחה שהוא פנימאי טען שזה כנראה בלוטת שומן, בינתיים ישנו כאב סביל אך האם נדרשת בדיקה נוספת מעבר לנ"ל כדי לקבל איבחון מהי הבלוטה וממה הכאב? תודה מראש על התייחסותכם

גל שלום רב אם דבר מה נראה לך לא תקין, נראה לי לנכון יש להמשיך בירור בייחוד אם ישנם כאבים, הבירור אמור להיעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ,בדיקה פיסיקלית ועיון בצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים