בדיקת emg

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/11/2011 | 20:08 | מאת: Stav1708

תודה על תשובתך המהירה במכתבי נפלה טעות הממצא הוא בירך , הרופא אכן נתן לבצע ct בדיקות דם וגם בדיקת emg לא ממש הבנתי למה יש צורך בבדיקת ה emg אשמח לדעת מדוע עלי לבצע בדיקה זו כמו כן האם יש אילו התוויות בבדיקה זו לגבי מדלל דם פראדקסה? האים יש צורך להפסיק ולקחת משהו אחר לפני בדיקת הemg? או שאין שום מגבלה בהקשר לפראדקסה. אודה לתשובתך ובברכת לילה טוב וסוף שבוע נפלא.

12/11/2011 | 16:31 | מאת: ד"ר בנימין בנדר

אני לא חושב שאמורה להיות בעיה אך רצוי תמיד להיוועץ ברופא המבצע וההמטולוג המטפל בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים