תחושת דופק בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/10/2011 | 11:52 | מאת: יוסי

שלום לפני כשנה וחצי עברתי שיחזור רצועה צולבת בברך.לאחר תהליך שיקום ופיזיוטרפיה חזרתי לעצמי והיום אני הרבה יותר פעיל ממה שהייתי טרום הפציעה. ( ברמה של 5 פעמים בשבוע שחיה וחדר כושר)בתקופה האחרונה יש לי תחושת דופק בברך המנותחת כמו סוג של טיקים במהלך היום ודווקא בשעות בהם אני לא פעיל. אין איזה כאב או משהו בסגנון הזה. האם עלי להבדק או להתעלם? אודה על התייחסותך. אני בן 46

רצוי להיבדק אצל הרופא המנתח בברכה ד"ר בנימין בנדר

21/06/2018 | 11:43 | מאת: טל

מרגיש דופק בברך. לא עברתי שום ניתוח או אירוע באיזור...בכלל ברגליים... ממה זה נובע?

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים