כאבים בראש הירכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/10/2011 | 19:07 | מאת: אורלי

אני בת 49 סובלת מזה כ-6 חודשים מכאבים בראש הירך דו צדדי. טופלתי בתחילה ע"י אנטי דלקתיים פומי 10 ימים ללא הטבה, לאחר מכן בזריקות של דפומדרול דו צדדי באבחנה של כנראה בורסיטיס. לאחר מכן עברתי US שהדגים תהליך זה ושוב טופלתי בזיריקות דו צדדי, לציין לאחר כל אותם טיפולים ללא הטבה משמעותית עם כאבים חזקים גם בלילה עם כאבים בתנועתיות המפרק שטופלו בנוגדי כאבים, בהמשך טופלת באולטרה סאונד מקומי. היום ללא טיפול עם כאבים חזקים כל היום המתגברים בישיבה ובשכיבה אין לי מזור מהכאבים. איך ממשיכים הלאה ומה עושים. איכות חיי נפגעה מאוד.

שלום רב כאבים באזור מפרק הירך יכולים , להיות כאבים מוקרנים מהגב, יכולים הם להיות עקב בעיה במפרקי הירך עצמם(כגון שחיקה,קרע בלברום, תסמונת תפס FAI ) ויכולים להיות סיבות רבות אחרות כדוגמת בקע מפשעתי או פמורלי, דלקות שונות לדעתי יש צורך לתכנן בירור לשם החלטה על המשך טיפול, ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בשלב זה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים