ניתוח השתלת סחוס והריון - ייעוץ

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/10/2011 | 13:25 | מאת: דנה

שלום אני מועמדת לניתוח השתלת סחוס, ומתכננת הריון. שאלתי היא האם כדאי קודם לנתח, להחלים ואז להיכנס להריון או שניתן קודם להרות ואז לעבור ניתוח אחרי הלידה... עוד שאלה - האם ניתן להיות בהריון בתהליך הניתוח? אודה מאוד לתשובה, זה חשוב.

שלום רב לדעתי החלטות כאלה צריכות להתקבל עם אורטופד אשר מכיר היטב את ההיסטוריה הרפואית שלך, מכיר בדיקות ההדמיה , וכמו כן יודע להעריך מה מצב הברך בשלב נתון בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים