מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/10/2011 | 14:17 | מאת: עופר

לפני שנתיים עברתי תאונת דרכים ונפגעתי בברך ב14/01/2010 עשיתי בדיקת מיפוי עצם נראתה הדגשה בולטת למדי של עצם הפיקה בברך השמאלית כמו כן הדגשה קלה של המשטח הטיביאלי הן בחלקו המדיאלי והן בחלקו הלטרלי [בולט יותר].אני עדיין סובל מכאבים והרופא המליץ על ניתוח. האם מצבי יכול להשתפר ללא ניתוח? תודה עופר

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להסיק מה הבעיה , ולמה הומלץ לך על ניתוח באופן כללי - החלטה לגבי ניתוח או טיפול שמרני נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה, ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים