מזה 5 שנים כאבים עזים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/10/2011 | 00:54 | מאת: אורית

שלום רב אני בת 25 ולגילי הצעיר אני סובלת כבר מזה 5 שנים מתופעה שמטרידה אותי מאד כאבים חזקים בברך שמאל בלבד הברך השנייה כאילו לא קיימת מבחינת כאב ז"א שאיני מסוגלת לעמוד יותר מ 20 שניות על רגל שמאל אך לההיפך כשרגל ימין בקרקע גם דקה אני יכולה ואיני חשה את הכאב מה שמטריד אותי שבכל פעם האורטופד עונה שלא רואה כלום בצילום אבל אני ממש מתקשה לחיות עם זה אציין שאני מתעמלת באופן בוע מזה 7 שנים יתכן ויש קשר יתכן שלא מה עלי לעשות כדי לדעת ממה הכאב העמוק שיש לי בברך המלווה אותי גם בלילה גם ביום בהליכה בעמידה ובמיוחד בפעילות ספורטיבית אודה לך על תשובתך אורית

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה, ישנם מקרים רבים היכולים להיות ,יש צורך בהחלט בבירור , על פי ממצאי הבדיקה וההיסטוריה הרפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים