פענוח MRI -חשד לקרע במניסקיאלי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/09/2011 | 22:33 | מאת: אתי

שלום רב, אני בת 53 , בשנה אחרונה סובלת מכאבים בברך שמאל, נשלחתי ל MRI באם אפשר לקבל הסבר . הודגמו אותות תיקינים ממח העצם, ללא עדוחת לשברים בצקות או אוסטיאונקרוזים. הרצועות הצולבות הורצעות הקולטרליות הודמגו תקינות. מודגם שינוי ניוני מינימלי בקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי. המניסוקס הלטרלי מודגם תקין. הפיקה מודגמת בעמדה מעט לטרלית . הטרוכליאה מודגמת שטוחה ותכן דיספלסטית. מודגם דלדול של הסחוס הטרוכליארי ואותות חריגים מינימלים בסחוס הפיקה. תודה, ושנה טובה .

שלום רב פענוח בדיקות הדמיה נעשה לאחר עיון בבדיקות ההדמיה ובהתאם לממצאים הפיסיקליים וההיסטוריה הרפואית במקרה שלך לא ניתן להגיע לאבחנה רק על סמך בדיקת הדמיה בלבד בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים