גן יבנה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/09/2011 | 16:19 | מאת: דורית

לפני שלושה שבועות נפלתי על המדרכה בשעת צעידת הבוקר. היה שפשף חזק בברך נוצר פצע והכל עבר. מזה כמה ימים מקום הפציעה התנפח,יש כאבים מידי פעם בזמן ההליכה ונראה כאילו יש בצקת במקום. מה עלי לעשות. אגב באותו יום של הנפילה נערך צילום בברך והכל היה תקין מלבד הפצע. בתודה מראש. דורית.

שלום רב יש צורך לבדוק אם הנפיחות היא בתוך מפרק הברך או מחוץ לו, אם הנפיחות היא מחוץ למפרק הברך יכול זה להצביע על הצטברות של דם מתחת לעור- המטומה. אם הנוזל הוא תוך מפרקי יכול זה להעיד על בעיה בתוך סטורטוקרות הברך כגון מניסקוס, רצועה , עצם או סחוס בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים