הגבלות בתנועה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/09/2011 | 22:01 | מאת: אבי

שלום ד"ר מה זה אומר הגבלות בכושר תנועת הברכיים?אצלי בבדיקה האורתופדית נמצא כיפוף 90 מעלות ויישור 0 מעלות דו צדדי. האם זה מעיד או מראה הגבלה כלשהיא? מה זה אומר הגבלה בתנועת הברך מלווה בכיפוף פחות מ-135מעלות ויישור פחות מ-160 מעלות? האם המשפט הזה תואם הבדיקה שביצעתי מבחינ תוצאה?

שלום רב טווחי תנועה של הברך הם יישור 0 כיפוף 120-130 זו השפה הבינלאומית שבה משתמשים לתיאור טווחי תנועה של הברך, כל תיאור אחר אינו ברור כל כך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים