ממצאים קלינים ברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/09/2011 | 17:31 | מאת: רועי

שלום ד"ר ברצוני לדעת מה המשמעות של הממצאים הקלינים לגביי יציבות הברך: פיבוט חיובי +++, לחמן++ והאם כתוצאה מכך להמנע מפעילות ספורטיבית לחלוטין, חשוב לציין שאני סובל מארועים רבים של מעידות כתוצאה מסיבוב של הברך. רק לפני יומיים סובבתי את הברך כתוצאה מקפיצה קלה, כתוצאה מהסיבוב אני כבר יומיים סובל מכאבים חזקים בנוסף לכאבים באזורים הקבועים הופיעו כאבים בחלק האחורי של הברך ובחלק העליון של השוק האם יש חשש לנזק נוסף של הברך מלבד (קרע מלא של הack וקרע במיניסקוס).

21/09/2011 | 03:29 | מאת: רועי

דרך אגב רציתי לדעת גם מה משמעות הפלוסים ליד הבדיקה לחמן++ ופיבוט +++ . מה ההבדל בין +/++/+++. תודה מראש!

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים