ניתוח שחזור רצועות ומיניסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/09/2011 | 22:01 | מאת: דני

שלום, בני חייל והוא זקוק לניתוח הנ"ל לאחר שביצע בדיקת MRI . השאלה היא האם תוכלו להמליץ על רופא שינתח, אנחנו גרים באזור ירושלים,, אבל זה לא מחייב כמובן שזה ייעשה באזור. תודה

שלום רב החלטה לגבי ניתוח או טיפול שמרני נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה, ועיון בבדיקות ההדמיה נראה לי לנכון לכוון אותך לבדיקה אצל אורתופד צבאי, אני בטוח שיוכל הוא לעזור לך, האורתופד בצבא יוכל על פי הבדיקה וממצאי ההדמיה לתכנן את הטיפול ואם יש צורך אף להפנות אותך למנתח מתאים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים