הסבר צילום

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/09/2011 | 09:52 | מאת: עלי

צילום אגן ומפרקי ירכיים ...שינויים אוסטאוסקלרוטים וסימנים סקרואילטיס דו צדדי.מה זה אומר? האם תוצאת הבדיקה מתייחסת למפרקי סקרואליקאלים או למפרקי הירכיים? תודה ...עלי.

שלום רב פענוח צילומים נעשה בהתאם לממצאים הפיסיקליים וההיסטוריה הרפואית לא ניתן להעריך על פי מה שכתבתה היכן הממצאים ממקמים בדיוק סקרואילאום משמעו החיבור בעצם האגן לעמוד השדרה שינויים אוסטאוסקלרוטיים משמעם שינויים שחיקתיים – דרגת השחיקה ניתן להעריך על פי הצילום וממצאי הבדיקה הפיסיקלית(טווחי תנועה ,כאבים בזמן הנעת המפרק, ועוד) בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים