לאחר ניתוח לשחזור רצועה
דיון מתוך פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, אתמול עברתי ניתוח לשחזור רצועה קידמית בברך (וכן כריתה חלקית של המיניסקוס הפנימי) הניתוח עבר בהצלחה והיום שוחררתי לביתי. בבית כאשר קמתי משכיבה התעלפתי. אשתי תפסה אותי, אך היה כיפוף (עם המשקל שלי) של הרגל המנותחת. נראה שהכיפוף לא היה יותר מ-40 מעלות. המנתח שלי אומר שאין מה לדאוג, אולם הייתי שמח לשמוע את דעתך. האם יכולתי לגרום נזק בנפילה? תודה רבה על עזרתך!
שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לשם קביעת האבחנה המדויקת לפני מתן חוות דעת והמלצות לטיפול/המשך בירור הייתי ממליץ על בדיקה אצל הרופא המנתח בברכה ד"ר בנימין בנדר
אני מבין שיכולתי לגרום נזק. המנתח שלי אמר לא לדאוג ופטר אותי בזה. האם כדאי לי לדרוש בדיקה אצלו בהקדם? אני אציין שאני בן 33, ושלאחר הנפילה הכאבים לא התגברו תודה רבה לך!