וולגוס ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/05/2011 | 03:39 | מאת: ירון

הובחנתי כסובל מרגלי איקס אצל אורטופד אחרי כאבים ולחץ באזור הברכיים נשלחתי לרנטגן להלן הממצאים- וולגוס ניכר בשני ההצדדים. טווח תנועה של הברכיים תקין. סובלוקסציה של הפיקות בין 30-60 מעלות בשני הצדדים רוטציה חיצונית 30 מעלות של כפות הרגליים . האגן ללא ממצא גרמי האורטופד נתן לי הפנייה לטיפול ניתוחי ושאלתי 1]באיזה ניתוח מדובר 2]האם הוא יעיל ולא יגרום לי לנזק לתווך הארוך3] משך החלמה מהניתוח והאם אפשר לנתח את שני הרגליים בו זמנית לציין שאני בן 24 במשקל 95 גובה186. מצטער על הארכה אני פשוט חושש

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לשם קביעת האבחנה המדויקת לפני מתן חוות דעת והמלצות לטיפול/המשך בירור תקין ציר הרגל יכול להיעשות על ידי חיתוך עצם השוק או הירך ישנם שיטות שונות לחיתוך עצם השוק ותיקון הציר – בין השאר הקיבועים בניתוח יכולים להיות קיבועים חיצוניים או תוך לשדיים(לתוך העצם) או קיבועים בפלטה על העצם המלצות לניתוח מסוים, נעשות לאחר בדיקה ועיון בצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר

20/05/2011 | 01:28 | מאת: ירון

ושלום ד''ר בנימין תודה על תשובתך לגבי הנושא ועוד שאלה קטנה מהו משך החלמה והאם אפשר לנתח את שני הרגליים במקבל בכדי לזרז את התהליך תודה וחג שמח[ל''ג בעומר]

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים