אחרי ניתוח מפרק ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/05/2011 | 13:05 | מאת: מרים

עברתי החלפת מפרק ירך שמאל. מאז אני לא יכולה להרים רגל שמאל , או יותר נכון לא יותר מסנטימטרים בודדים. הייתי אצל אורטופד שרשם בסיכום ביקור: שיתוק מלא של האילאי פסיאס משמאל מאז הנתוח בפרק הירך. האם יש טיפול לזה כי פיזיוטרפיה אינה עוזרת לי. יש לי צליעה בהליכה. האם יש מקום לתביעת נכות?

14/05/2011 | 13:06 | מאת: מרים

אני 3 שנים אחרי הניתוח

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לשם קביעת האבחנה המדויקת לפני מתן חוות דעת והמלצות לטיפול/המשך בירור סיבות להיעדר תנועה אחרי החלפה של מפרק ירך יכולות להיות רבות ומגוונות, יש צורך בבדיקה , ועיון בצילומים על סמך הבדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה ניתן יהיה לקבוע אם יש בכלל מקום לאחוזי נכות כלשהן בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים