כאב בפרק הירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/05/2011 | 18:29 | מאת: מירה

שלום -- בת 61 מזה כחצי שנה יש כאבים בפרק הירך. בצילום אגן נראה אזור היפרדנסי באזור אינטרטרוחנטרי של פמור שמאל,במיפוי עצם נראתה קליטה מעט מוגברת מודגמת בבדיקת ספקט בלבד במספר אזורים כשאין לראות קליטה פתולוגית בפרקי ירכיים. בC.Tאגן נראה נגע סקלרוטי בעל גבולות מוגדרים בפמור הפרוקסימלי משמאל ללא הרס קורטקס העצם או גוש רקמה רכה בסמוך לממצא. הכאב הולך ומתגבר. האם יש מה לעשות? ברצוני לציין שאני מוגדרת כסובלת מאוסטאופניה טופלתי באקטונל ולאחר שסבלתי מדלקות עיניים הועברתי לטיפול אוויסטה מזה 3 שנים. תודה

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לשם קביעת האבחנה המדויקת לפני מתן חוות דעת והמלצות לטיפול/המשך בירור ממצאים בבדיקות הדמיה מצריכים בירור בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים