עזרה בפענוח MRI חזה יש תשובות בפנים..

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/07/2016 | 01:01 | מאת: שי

היי לפני שנה מלאה החלקתי מאופניי בכביש בפנייה חדה זרקתי להגן מפני הנפילה ידיים ומאז ועד היום נוצר לי כאב חריף וחזק מאוד באזור אמצע בית החזה הסטרנום. עשיתי מיפוי עצמות חצי שנה אחרי לא מצאו כלום. לפני שבוע עשיתי גם MRI לחזה ומצאו לי כל מיני דברים שאין לי מושג מה זה אומר אשמח לעזרה בפענוח מה זה אומר בידיוק למה הכאב עצום וזה שנה מלאה שלא עובר ואני כבר מיואש. תשובות להלן תוצאות של סריקת סטרנום : הבדיקה בוצעה בטכניקת במישור STIR T1 ' T2 במישור אקסיאלי , סאגיטלי וקורונלי. הודגם בצקת מח עצם מסביב לזווית של הסטרנום הקדמי . אין סימנים של תזוזה בין הצדדים . אין שינוי עמדה , סיגנלים נמוכים ב - T1 בחלק הסאגיטלי וגבוה ב- T2 בקורונלי, מתאים ל- BONE BRUISE . זהו זה יש אז סיבה לכאבים הבלתי ניסבלים שנה מלאה? מה עושים מה זה אומר הכל אני מאוד מאוד מודאג וסובל תודה רבה לך . מחכה לתשובה בנרות !

שלום רב תחום החזה שייך לירורגית חזה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים