כאב בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

06/04/2016 | 00:10 | מאת: נטלי

שלום ד"ר אני בת 22 ,כמעט כשנה שאני סובלת מכאבים בברך ודקירות כאלה מדמוי חריקות כשאני מבצעת סקווט ,כל פעם שאני מתכופפת ומתיישרת יש רעש של קנאק מהברך לפני כיומיים קיבלתי תשובה של m.r.i ותור הרופא רק בעוד כשבועיים לערך והייתי שמחה שתסביר לי מה אומר- סחוס הפיקה תפוח ואות חריג בפצטה לטרלית, ללא ארוזיות או בצקת תת כונדרלי אין לראות כמות מוגברת של נוזל בחלל מפרק ובורסה סופרהפטלרית גידים ושרירים מסביב לברך ללא אות חריג לסיכום :chondromalacia of patella

06/04/2016 | 21:50 | מאת: ליאת

לי יש כמו עצם שזזה בצד האגן וזה נובע לדעתי מקליקים\קנאקים בברכיים הלכתי לאולטסאונד וגילו לי שיש לי מים בברכיים אני חושבת על לעשות צילום כדי לדעת מה יש לי אם יש לך הרבה קליקים אולי זה מים אז כדי לבדוק..

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים