תחושה של "זרם" בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/04/2011 | 00:23 | מאת: טל

בן 55 , רזה ובריא . לאחרונה יש לי מידי פעם תחושה של "זרם" באזור ברך שמאל.מה זה יכול להיות?

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לפני מתן חוות דעת תחושות/כאבים מסוג זה בברך יכולים לנבוע מהמון סיבות, צריך להעריך האם יש נוזל בברך כביטוי לבעיה בתוך הברך, צריך להעריך האם ישנם סימנים מניסקיאליים שהם עדות לקרע במניסקוס, האם טווחי תנועה שמורים, האם יש גירוי דלקתי בסטרוקטורות הברך, צריך להעריך בנוסף האם הברך יציבה או לא , וצריך להעריך את ציר הברך. בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים