זריקת קורטיזון לברך לאחר זריקת חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/02/2015 | 21:24 | מאת: אלון

שלום דר' בנדר, ב-17-1-2015 שלחתי אליך בפורום הזה שאלה ואכן ענית לי בפרוט רב, תודה! אולם איני בטוח שהבנתי אותך לגמרי ואודה לך אם תתיחס שוב לענין. האם אתה אומר שזריקת חומצה היאלורונית אינה מונעת מתן זריקת קורטיזון (כחודש לאחר הזריקה ההיאלורונית) לאותו אזור (ברך)? הערבוב של החומצה ההיאלורונית בברך יחד עם הקורטיזון אינם יוצרים משהו לא טוב?

שלום רב זריקות יכולות להינתן גם יחד , לגבי האם באדם מסוים ניתן להזריק זריקות קורטיזון או לא הינה בהתאם למחלות הרקע והיסטוריה רפואית , אי לכך אין התוויה גורפת לתת את שתי הזריקות יחדיו, באם גם הפעם ישנו קושי כל שהוא עם הכתוב הצעתי לפנות לעזרה רפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים