השפעת עלייה על ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/10/2013 | 19:11 | מאת: ראובן

ערב טוב. בן 57, ייתכן מעבר לדירה שחלק מהדרך אליה הוא בעלייה מתונה למדי אך מורגשת כמה מאות מטרים (200-300 בהערכה).רקע של כאבים מדי פעם בברך ימין,לא ברמה המפריעה לתפקוד.האם הליכה מעין זו (לא בהכרח על בסיס יומי) יכולה להזיק? ובהשוואה למדרגות?יכול להוסיף שכרגע הדרך בירידה אינה קשה לי.בעלייה אני מתאמץ במידת מה.תודה

31/10/2013 | 12:29 | מאת: ראובן

עלי להוסיף כי עברתי בדיקות ללא ממצא ממשי כולל שחיקת סחוס והכאבים אינם מציקים תמיד ומצבי בשלבים מסויימים בעבר היה גרוע יותר

שלום רב החלטה לגבי אפשרות של אבחנה וטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים