ניתוח מפרקת לאגן

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/10/2013 | 18:18 | מאת: דורון

שלום וברכה לך דוקטור יקר ! (סליחה על האריכות) אימי כבת 87 (הולכת בהליכון) נפלה בחצר הבית על צד האגן ואושפזה בבית חולים ובצילום גילו שבר קטן. לאחר שבוע הוחלט לשלחה לבית חולים אחר להמשך טיפול פיזטיורפי. בזמן הטיפול שנעשה כפי הנראה בחוזקה השבר נשבר יותר ושלחו אותה בחזרה לבית חולים ! בבית חולים לאחר צילום אמורים לנתחה מיידית כפי הנראה מחר ! מדובר בחיבור בין המפרקת לאגן (החיבור בירח אם אני מבטא נכון). לשאלתי האם ניתוח כזה מסוכן לגילה? מהם אחוזה ההצלחה? האם תוכל לחזור ללכת(הולכת בהליכון) עלי לציין שהיא סובלת מסוכרת ולחץ דם כלוסטרול ולוקחת כדורים (כרונית ) לשם כך.אשמח לקבל דעתך המיידית על כך !תודה רבה רבה! דורון

שלום רב מומלץ לפנות למחלקה/אורטופד המנתח מכיוון שלהם המידע הרב והמדויק ביותר בנוגע לשבר ויכולים הם לעזור לך בהמשך תכנון הטיפול קשה מאוד לענות על שאלותיך מבלי להכיר את בצילומים ומחלות הרקע ומבלי בדיקה פיסיקאלית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים