כאבי ברכיים לאחר חזרה לפעילות ספורט

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/07/2013 | 16:30 | מאת: אלרועי

של ד"ר בנדר!, שמי אלרועי אני בן 15.5 ואני משחק כדורסל סופר מקצועי נבחרת ישראל וכאלה (בקיצור אני משחק מקצועי לגמרי ) לפני כחודשים הסתיימה העונה ונתתי לגוף שלי 3 שבועות מנוחה מכדורסל כדי שינוח מכל המאמץ שעשיתי במשך העונה.לאחר שלושה השבועות חזרתי לשחק כדורסל וככל הנראה חזרתי לשחק מהר מידי ולא הדרגתי ,לאחר כמה ימים התחילו לי כאבים בברךבשני מקומות :=בין הפיקה לעצם השוק וצידי הברך (בברך שמאל בצד שמאל ובברך ימין בצד ימין ) .בהתחלה היו כאבים רק בסיום האימון וקצת בחימום . יום אחרי יום באימונים הכאבים התעצמו .לאחר כמה ימים החלטתי שלא לסכן את עצמי ונתתי מנוחה לברכיים מריצות והתאמנתי רק בחדר כושר 3 פעמיים בשבוע .אתמול הייתי בטור אצל האוטופד ישר הוא הסתכל ואמר שיש לי אוסגוד שלטר (היה לי בכיתה ו) ..כלכך התעצבנתי מהרשלנות הזאת שלו שאפילו לא הספיק לשמוע מה קרה ? מתי הכאבים התחילו ? ישר אמר שזה אוסגוד שלטר בלי צילום בלי שום דבר .לפני כמה שנים היה לי אוסגוד שלטר ולכן שאלתי היא : האם זה באמת יכול לחזור לי ? הוא נתן לי רצועה ושם קיניזיו טייפינג ,האם זה יעזור לכאב? והאם תוכל להגיד לי מה זה הכאבים שיש לי בצידי הברך באמצע הברך (כאב של עצם כזה ) מקוווה שתוכל לעזור לי כמה שיותר ולא אצטרך שוב לטרטר את אמא שלי מרופא לרופא .....תודה רבה !

02/07/2013 | 16:49 | מאת: אלרועי

בנוסף שחכתי לציין שרופא אמר מיד אחרי שראה את הברכיים שלי שיש ליGANU VAROM עם מרחק של 6 ס"מ בין הברכיים וכפות רגליים שטוחות .

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים