חופש ברצועות הברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/06/2013 | 15:21 | מאת: שם טוב

שלום, האורתופד מצא חופש קל ברצועות הברך גם קדמית וגם צדדית (ב MRI רצועות תקינות אבל נמצא חשד לנזק מינסקיאלי ופגיעות סחוס). ישנו חשש שהחופש ברצועות גורם לשחיקת הסחוס. שמעתי על שיטה שבה איך שהוא צורבים את הרצועה וכך גורמים לה להתכווץ או להתקצר ובכך מתקנים את החופש. איך נקראת השיטה הזאת? מה חסרונותיה? האם היא מומלצת? לאחד כמוני שלא מבין זה נשמע שבעקבות זה הרצועה עלולה להיחלש ובעתיד להיפגע ביתר קלות. תודה מראש.

שלום רב אין אני מכיר שיטה לצריבה של רצועה , שיטות אחרות מוכרות הן חיזוק הרצועה בברכה ד"ר בנימין בנדר

23/06/2013 | 10:53 | מאת: שם טוב

תודה על התשובה. מהם השיטות לחיזוק הרצועה? האם בעזרת אורתוסקופיה או תרגילי כח? תודה מראש

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים