דלקת חמורה בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/02/2011 | 12:52 | מאת: אריק

מה הסיבות לדלקת חמורה ומגבילה בברך היתה אבחנה לקרע בסחוס ו- או דלקת חמורה אנטביוטקה אינה משפיעה מה הסיבה לדלקת חמורה ומגבילה לאורך זמן רמת הסיכון ה הטיפול הנכון

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לפני מתן חוות דעת גירוי דלקתי אינו זיהום לכן אין הוא מטופל באנטיביוטיקה אלא בכדורים נוגדי דלקת, בדרך כלל מקבוצת NSAIDS שזה ראשי תיבות לכדורים לא סטרואידליים נוגדי דלקת דלקות או גירויים דלקתיים בברך יכולים להיות מסיבות רבות לכן חשוב מאוד לאבחן את הבעיה ולטפל במקור הבעיה כמו בדלקת עצמה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים