אחרי שחזור של רצועה צולבת עם אופרצית מקינטוש

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/05/2018 | 17:39 | מאת: גיא

שלום. עשיתי בדיקת MRI שתוצאותיה אומרות: "הרחבה של התעלה הטיביאלית בקוטר עד 1.5 ס"מ עם אות גבוהה בשקלולי T2 בתוך התעלה - נוזל או רקמת גירעון - לקורלציה קלינית ודו"ח ניתוח. אשמח להבין מה זה אומר.. דבר נוסף: "נזק כונדרלי מסוג דלמינציה בסחוס הטרוכלארי (אורך 1 סמ) עם פיסורות כונדרליות עמוקות-לא הודגם בבדיקה הקודמת.." קצת מלחיץ. מה זה אומר? תודה..

שלום רב ניתוח שחזרו רצועה נעשה על ידי יצירה של תעלה בעצם הירך ובעצם השוק ומתיחה של רצועה ביניהם , כך זה נראה גם ב MRI נזק כונדרלי הוא נזק סחוסי מקומי עקב הקידוחים יכול להיות נזק מקומי כזה , מעקב אחר ניתוחי מומלץ לעבור אצל המנתח בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים