מכה בברך בעליית מדרגות

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/04/2018 | 11:25 | מאת: JULLY

לפני כחודש נפלתי על הברך כשעליתי במדרגות, בצילום שעשו לא נראה שבר. אך הברך נפוחה קלות ולכן הולכת עם ת.אלסטית , מרגישה שהברך קצת נחלשה, מתאמנת ועושה את כל התנועות שהייתי רגילה לעשות, אך יש עדיין כאב קל באזור הנפילה, אם אני עושה את כל התנועות ואין הגבלות יכול להיות שיש נזק ?

שלום רב חבלות לברך ללא שבר יכולות להוביל לחוסר תנועה ודלדול של השרירים , באם אין שבר מומלץ לקחת נוגדי כאבים ולהזיז את הברך בכדי לחזק את השרירים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים