ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/03/2018 | 15:38 | מאת: עדי

שלום דר', יש לי תופעה שקוראת מספר פעמים ביום, פיתאום הברך מתקפלת כאילו משתתקת למס שניות. מה התפועה הזו? האם יכול להגיע מהשפעה של בעיות עמוד שדרה ואם כן מאיזה חלק מושפע צווארי/גבי/מותני/סקרום? (אני שאולת מפני שיש לי שוואנומות וסירינקס המקושרים לעצבים).

שלום רב השרירי הראשי בברך הינו שרירי הארבע ראשי השריר אמור להיות חזק על ידי הפעלתו, שרירי מקבל עצבוב בדומה לחשמל מעצבים (מהארון חשמל לדוגמא ) כל הפרעה בעצבוב או בהפרעה בזרם החשמל יכולה להפריע לתפקוד השריר בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים