שחיקת סחוס וקרע במיניסקוס .

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/01/2018 | 22:45 | מאת: מזל

שלהום רב. ב1 ליולי 2017 נחבלתי בטיול בעיר העתיקה בירושלים.הרופא המליץ על ניתוח במניסקוס.אבל לא מבטיח על שיפור בסחוס. בעיה נוספת לא מצליחה ליישר את הברך.שאלתי איזה סוג של זריקות אתה מציע.

שלום רב ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח על סוגי הזריקות, לרוב אני מזריק בתחילה חומצה היאלורנית ולאחר מכן את שאר הזריקות כגון PRP ותאי גזע בכדי לנסות ולשמר את מפרק הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים