שלום רב.............................

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/12/2017 | 02:37 | מאת: אושרת

אני מרגישה את הברך שלי תמיד תפוסה בזמן שכיבה או ישיבה. יצא לי ממנה פעם אחת קליקים שממש צרחתי הייתי בטוחה שנשבר לי הרגל ומאז היא פשוט נותנת לי הרגשה שהברך כל הזמן תפוסה . במקרים של ישיבה ממשוכת למשל שאני יושבת באוטובוס בנסיעה של שעה היא פתאום מתחילה לצבוט קצת מן כאב מציק כזה ואני פשוט חייבת ליישר את הרגל .. ואז זה מרגיש יותר בנוח .

30/12/2017 | 02:39 | מאת: אושרת

עוד משהו שחשוב לי להוסיף. ביום זה לא קורה לי בזמן העבודה אני עובדת עבודה שנותנת לי הרבה הרבה לזוז . התחושה של הברך התפוסה מגיע לי רק בערב שאני נכנסת לשכב במיטה אחרי כל היום הארוך

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה – מומלץ יעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים