מרגיש כמו נכה ובן 20 בלבד אחרי ניתוח שיחזור רצועות ותפירת מיניסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/12/2017 | 09:54 | מאת: אליהו

שלום רב דוקטור, לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח שיחזור רצועות, רצועה צולבת ותפירת מיניסקוס. בעגרי הרפואה היה מכשיר אליזרוב בירך שמאל. מזה תקופה ארוכה לאחר הניתוח שאינני מסוגל לעמוד על הרגל מעל 20 דק ברצף ללא כאבי דקירות .עברתי mri ונמצאו חלקי מינסקוס פזורים בנוזל וקרע במיניסקוס הלטרלי, הרופא טוען שזה כתוצאה מהתפירה. אני אובד עצות וחולם לחזור לספורט שוב..

שלום רב מומלץ יעוץ רופא מנתח אשר מכיר את הממצאים בבדיקה בהדמיה ותוך ניתוחיים שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים