בדיקת סי טי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/02/2013 | 15:21 | מאת: גבי

שלום עלי לבצע בדיקת סי טי הן בעמוד שדרה והן לברך -קיבלתי הפניות אלו משני אורטופדים שונים . לגבי הברך -האם הסיטי כולל בדיקה גם של הירך התחתון כי משם לדעתי נובעים הכאבים -כי לפני שנה שברתי שם את הרגל. האם ניתן לבצע את הבדיקת בפעם אחת ? (באסותא) תודה תודה

שלום רב מפרק הברך מורכב מהירך הרחיקני ומהשוק המקורב , כך שאם כוונתך הינו לירך המרוחק אזי הבדיקה כוללת את הירך המרוחק. קביעת תורים ניתן לעשות במוקד זימון התורים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים