שבר טיביאל פלטו שצקר 2

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/04/2017 | 13:11 | מאת: Mosh

היי, לפני מספר שבועות עברתי תאונת דרכים קשה, למזלי יצאתי רק עם שבר בברך כמתואר בכותרת, לפני כשבועיים נותחתי בהצלחה. מעוניין רק לשאול מספר שאלות: 1. מאז חבישת הברך אני רואה נפיחות משמעותית בקורסול ברגל המנותחת, האם זה תהליך טבעי שלאחר הניתוח? 2. תוך כמה זמן בדרך כלל אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה(במידה והכל יתנהל כשורה)? 3. האם בשלב כל שהוא אמורים להוציא את הברגים?

שלום רב טיפול בשברים תלויות המון בתוצאות הניתוח וסוג השבר, את השאלות יש להפנות לרופא המנתח אשר מכיר את הברך שלך חבישה אלסטית יש לשים מכף הרגל עד הירך כך מפזר זה את הנפיחות והיא לא נשארת רק בכף רגל , בנוסף יש להזיז את כף הרגל גם בשיבה , זה מה שמפעיל את הלחץ של השרירים על הורידים ומונע נפיחות חזרה לספורט ופעילות תלויה בהחלמה שלך ושל הגוף שלך מהשבר -הכל תלוי בתוצאות המעקב אחרי ניתוח שברים תוך מפרקיים כגון שלך דורשים זמן החמלמה יותר ממשוך לרוב בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

08/07/2017 | 20:01 | מאת: רות

אשמח אם תיצור קשר איתי.

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים