קרע ברצועה צולבת קדמית בברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/01/2017 | 12:06 | מאת: שירי

שלום רב, יש לי קרע ברצועה צולבת קדמית בשתי הברכיים ,תבעתי את הביטוח תאונות אישיות שלי לאחר שקיבלתי חוות דעת מרופא מומחה שיש לי 20 אחוז נכות על קרע ברצועה+חוסר יציבות,חברת הביטוח קבעה שיש לי יציבות והורידה לי ל-10 אחוז שמעתי שיש בדיקה שנקראת kt1000 שבודקת יציבות איפה ניתן לעשות את הבדיקה הזאת?אני גרה בבאר שבע.

שלום רב KT-1000 knee arthrometer (KT-1000) הינה בחינה שבא הברך תחת מאמץ נבדקת , לא תמיד יש הכרח בביצועה, ולדעתי לא תשנה היא בברכה

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים