תוצאות M.R.I

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/02/2013 | 00:49 | מאת: איריס

הבן שלי (בן 17) סובל מפגיעה בברך. תוצאות הבדיקה הן- שבר סחוסי גרמי בגבול המדיאלי של הפיקה. בצקת מח עצם בקונדיל הפמורלי הלטרלי. סהרונים, רצועות צולבות וצידיות- תקינים ללא קרע. חבלת מח עצם ב-LFC קרע חלקי משמעותי של ה-MPFL עד כמה הטיפול דחוף? האם ניתוח הוא הכרחי? האם יש אפשרות לחזור לפעילות גופנית תקינה לגמרי, כולל שירות צבאי קרבי?

שלום רב המלצות באורתופדיה ניתנות לאחר אבחון הבעיה אבחון באורתופדיה עושים לאחר קבלת היסטוריה מלאה, בדיקה ועיון בבדיקות הדמיה ועל סמך זה בלבד ניתנות המלצות בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים