MRI ארתרו מפרק ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/01/2013 | 11:29 | מאת: זיוה

בעקבות כאבים הופניתי לבדיקה הנ"ל. להלן עיקרי הפענוח:לשד העצם בעצמות האגן נראה שמור. ציסטה תת קורטיקלית קטנה באזור המעבר בין הראש וצוואר הפמור. לברום קדמי נראה שמור ללא עדות לקרע, לברום אחורי מעט היפרטרופי. אין עדות לפרגמנטים חופשיים במפרק. אזורי מאחז הגידים שמורים. העצב הסכיאטי שמור. ומסת שרירים שמורה. אודה על "תרגום" הנ"ל.

שלום רב פיענוח בדיקות נעשה בהתאם לממצאים הפיסיקליים ועיון בבדיקות ההדמיה על פניו נראה שאין בבדיקה ההדמיה ממצאים למעט ציסטה קטנה במעבר ראש צוואר ירך מקורב , אך כאמור יש לשפוט זאת בהתאם לממצאים הפיסיקליים וההיסטוריה הרפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים