עזרה בפענוח MRI

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/12/2012 | 18:09 | מאת: אבוגני

ד"ר בנדר שלום רב, אני לאחר תאונת דרכים(אופנוע) מזה כחמישה שבועות עדיין סובל מכאבים בשני הברכיים. בבדיקת MRI ברכיים ברך שמאל - תקין ברך ימין - סדק טרבקולרי בפלטו טיביאליס לטראלי בנוסף לברכיים יש לי שבר בשתי צלעות מימין, שבר בזיז הקוצי של חוליה T1 וליזיס דו'צ של חוליה L5, מכך אני סובל מכאבי גב חזקים עליון ותחתון. מה משמעות הסדק בברך ימין ? האם עדיין הזמן סביר לכאבים ממכה "יבשה" ? (היו שפשופים שטחיים בשני הברכיים) האם יתכן שכאב הברכיים מגיע מהגב (אני מרגיש אותו נקודתי)? תודה מראש.

שלום רב בכדי לענות על שאלתך יש צורך בבדיקה אורטופדית , פצעי שפשוף, שבר בברך ושבר בגב יכולים לגרום לכאבים שונים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים