נאורופטיה ברגליים ובידיים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

12/12/2010 | 22:32 | מאת: רבקה

מה הן התרופות ברפואה הסינית להקל על כאבי נאורופטיה? לאן אפשר לפנות באזור תל אביב

רבקה שלום רב, ברפואה סינית ישנה אבחנה מבדלת לכאבים הנוירופתים ובהתאם לאבחנה מתבצע הטיפול, התופעות שונות בין האנשים יש הסובלים מכאב, חום, קור, נימול, חוסר תחושה ועוד.ולכן הטיפול הוא אישי בהתאם הטיפול יעשה על ידי דיקור, טוינה, צמחי מרפא, תזונה מתאימה. בידה וישנה סוכרת הטיפול יתמקד באיזון הסוכר בדם במקביל. למרפאה באזור המרכז ניתן ליצור עימי קשר בטל 054-6545054

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת