נקרוביוזיס וסוכרת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

26/05/2015 | 13:27 | מאת: רונית

שלום, האם נתקלת בתופעה שנקרית NECROBIOSIS LIPOIDICA אצל סוכרתיים? מדובר בשני נגעים בשוקיים, שנוצרו כתוצאה מסוכרת, זה נראה כמו צלקות , כתמים שקיימים אצלי למעלה מעשר שנים ולפי מה שרופאי עור אומרים אין לזה פתרון.

רונית שלום רב נגעים בעור הם שכיחים מאוד בסוכרתיים, לעיתים נראים ככתמים כההים או ממש פצעים. לרוב הם נוצרים מפגיעה בתנועת הדם לאזור מסויים, במקרה שלך כנראה לאזור השוקיים. אחד העקרונות טיפול הוא שיפור תנועת הדם וחילוף החומרים לאזור הפגוע. ממליץ להיעזר ברפואה סינית יש לה כלים מצויינים ונסיון רב בטיפול בנגעים בעור. מצטער על העיכוב בתשובה לשאלתך. שבוע טוב אורי פוביצר 054-6545054

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת